Артисти: шопе

– Ой шопе, шопе

Ей, шопе, шопе, нашенско шопе! Оздоле идат шопи ергенье, ой, шопе, шопе, шопи ергенье, на глави носат овчи калпаци, ой,

Още
Scroll to Top